Selecteer een pagina

KLASSE KANTOREN
AAN DE POORT VAN WAREGEM

KANTOREN

Welkom in Waterfront.
Wat maakt Waterfront verschillend?

01. Economische toplocatie.
Op wandelafstand van centrum Waregem en dichtbij de snelweg en het openbaar vervoer. Vlot bereikbaar, in een levendige buurt en met verschillende faciliteiten nabij.
02. Maximale visibiliteit.
Uw kantoor wordt gezien door expo bezoekers, voetbalsupporters, iedereen die de stad binnenkomt of verlaat,…
03. Adembenemend ontwerp.
Toparchitectuur van B2Ai & Wielfaert Architecten. Kwalitatief, duurzaam én energiezuinig.
04. De poort tot Waregem.
Waterfront Waregem ise en prestigieus totaalproject waar wonen, werken, verblijven en recreatie samenkomen, dé speerpunt in het vernieuwingsbeleid van de stad.

HET PROJECT

verdiepingen
10flexibele units
50ondergrondse parkeerplaatsen
3.250m²kantoor of retailruimte te koop / te huur

EEN ECONOMISCHE TOPLOCATIE
AAN DE POORT VAN WAREGEM

Infinity windows voor een vrij gevoel

De ruimtes kunnen flexibel worden ingedeeld volgens uw wensen. Door de brede ramen werkt u hier aangenaam en vol van licht.

EEN ONTWIKKELING VAN

ION, een partner met bewezen successen en een uitstekende reputatie

ION staat gekend voor de kwaliteit, hoogstaande architectuur en duurzaamheid van haar projecten. Door altijd kwaliteit te bieden hebben we een trouw klantenbestand opgebouwd die ons het vertrouwen keer op keer gunt. Met elk nieuw project zorgen wij ervoor dat alle klanten tevreden zijn en wij onze reputatie als kwaliteitsvolle projectontwikkelaar kunnen behouden. Met ION bent u altijd zeker van een waardevaste investering op lange termijn.

STEENOVEN, dat is kiezen voor kennis, ervaring en vertrouwen.

“Al meer dan 25 jaar ontplooit Steenoven zich als gedreven projectontwikkelaar en – coördinator. Onze bouwprojecten worden steeds ontworpen met de grootste zorg voor mens én milieu. Daarom kiezen we steevast voor toekomstgerichte woon- en werkoplossingen, vooruitstrevende en kwalitatieve architectuur en goed gelegen locaties. Onze financiële, juridische en technische experts genieten al jaren het volste vertrouwen van de vele partners met wie we samenwerken. Dat sterkt ons in ons opzet en scherpt ons aan om blijvend deze ingeslagen weg te volgen.”
Alheembouw ontplooit zich in de private, industriële en publieke sector als duurzame bouwpartner en projectontwikkelaar. Onze activiteiten zijn verdeeld in vier sectoren: Publiek-Private Samenwerking, Industriebouw, Retail en DBFM-projecten. Bij elk project demonstreren wij als bouwbedrijf onze meerwaarde. We hechten daarbij groot belang aan een open en toekomstgerichte bedrijfsvoering gesteund op kwaliteit, veiligheid en met de focus op een dynamisch en motiverend personeelsbeleid.
100% UITVERKOCHT

Niet getreurd!
ION werkt ondertussen volop aan nieuwe projecten.